Bemutatkozás

A TÜV Thüringen Hungary Kft. a német TÜV Thüringen e.V. és a Humeng Kft., mint magyar szakmai befektető 2022-ben alakult közös leányvállalata. Tevékenységével hegesztett szerkezetek gyártóit és üzemeltetőit segíti második és harmadik feles vizsgálati, ellenőrzési, megfelelőség értékelési és auditálási szolgáltatásokkal, szakvélemények készítésével. A vállalat célja, hogy az egyedi igényekre szakmailag és a törvényi előírásoknak is maradéktalanul megfelelő, gazdaságos, hatékony megoldásokat adjon.
A Társaság a magyarországi ügyfelek számára közvetlen hozzáférést biztosít a TÜV Thüringen Csoport vállalatainál rendelkezésre álló know-how-hoz, a vállalatcsoport széles körű akkreditációihoz, notifikációihoz.

A TÜV Thüringen Csoport egy nemzetközi vizsgáló, ellenőrző, tanúsító szervezet, melynek központja Erfurtban, Németországban található. A TÜV Thüringen e.V. megalakulása 1866-ig nyúlik vissza. Jelenleg több mint 300 tagból, egyesületből álló hálózat, melynek irodái Németországban és a szomszédos országokban is megtalálhatók. A TÜV Thüringen Csoport szakmai tevékenységét pártatlan, semleges, független félként végzi. A vizsgálati, ellenőrzési, tanúsítási tevékenység pártatlanságát, objektivitását, a cégcsoport több mint 150 nemzeti és nemzetközi akkreditációja, kijelölése és notifikációja is szavatolja.