Minőségpolitika

A TÜV Thüringen Hungary Kft. céljai eléréséhez alapvető eszközként tekint minőségirányítási rendszerére, mely biztosítja szolgáltatásainak magas és egyenletes színvonalát, tevékenységének folyamatos javítását, fejlesztését.

Célunk, hogy vizsgálati, ellenőrzési, tanúsítási szolgáltatásainkkal hosszútávú, megbízható partneri kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel. Ennek érdekében tevékenységünket úgy végezzük, hogy belső folyamataink és szolgáltatásaink is megfeleljenek a vonatkozó nemzeti és nemzetközi, előírásoknak, az elvégzett vizsgálatok, mérések, ellenőrzések, értékelések eredményei műszakilag hitelesek legyenek, és ne merühessen fel kétség, a pártatlanság, a megfelelőség tekintetében.
Törekszünk arra, hogy szolgáltatásaink mindenki számára megbízhatóan elérhetők legyenek, az eljárások átfutási ideje és az eljárási folyamatok kiszámíthatóak legyenek, a vállalt határidőket betartsuk.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai képzésébe. Szakértő munkatársaink gyakorlati tapasztalata, szakértelme, szakmai hozzáállása, függetlensége, pártatlansága és feddhetetlensége ugyancsak garantálja a vizsgálatok, ellenőrzések, tanúsítások magas és egyenletes minőségét.
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a vállalat egész területén optimális szervezeti,
személyi és technikai feltételeket teremtsünk.

Célunk hogy szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk partnereink versenyképességéhez mind a hazai, mind a külföldi piacokon. Ennek érdekében partnereinknek hozzáférést biztosítunk a TÜV Thüringen csoport vállalatainál rendelkezésre álló know-how-hoz, a vállalatcsoport széleskörű akkreditációihoz, notifikációihoz. Szakértőink aktívan részt vesznek a nemzetközi tapasztalatcseréken, így naprakész információkkal rendelkeznek a biztonságot, megfelelőséget veszélyeztető eseményekről, meghibásodásokról, a műszaki, illetve szabályozási várható változásokról, újdonságokról.

Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett, így folyamatainkat a környezeti hatások szempontjából is optimalizáljuk, fejlesztjük.

2023.05.02

Wiegand Krisztina
ügyvezető